یک مطالعه نشان داد که پلی فنول های شکلات خارجی تلخ به طور مثبت ترکیب باکتریایی روده را تنظیم می کند.
تعداد باکتری های خوب روده را افزایش می دهد که می تواند این پاسخ ضد التهابی را تحریک کند.
جای تعجب نیست که شکلات تلخ در لیست 30 بهترین غذای ضدالتهاب ما باشد!
یک مطالعه منتشر شده در مجله انجمن قلب آمریکا شواهدی ارائه می دهد که پلی فنول های شکلات می توانند جریان خون را افزایش دهند.
Msora-Kasago توضیح می دهد که با گشاد کردن رگ های خونی و افزایش جریان خون، می تواند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک کند.
Msora-Kasago می گوید: برای مدیریت وزن، شکلات ممکن است در کاهش مقاومت به انسولین و کنترل سطح قند خون نقش داشته باشد.
یک مطالعه نشان داد که شکلات می تواند وزن بدن و BMI را در افراد سالم کاهش دهد، اگر 30 گرم در روز یا بیشتر بین 4 تا 8 هفته مصرف شود.
به خاطر داشته باشید، این یک زیرگروه کوچک بود. ی
کی دیگر می گوید این درمان می تواند به افراد چاق در معرض خطر مقاومت به انسولین با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کند.
در یک مقاله مروری در Frontiers in Nutrition، تحقیقات نشان میدهد که فلاوانولهای موجود در کاکائو میتوانند به بهبود توجه، سرعت پردازش و حافظه کاری کمک کنند.
همه چیزهایی که برای موفقیت میخواهید.
علاوه بر این، این مطالعه نشان می دهد که فلاونوئیدهای کاکائو می توانند شناخت شما را با ارسال جریان خون بیشتر به هیپوکامپ بخشی از مغز که در آن خاطرات را تشکیل می دهید حفظ کنند.
علاوه بر این، مطالعه ای از مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان می دهد که فلاوانول های کاکائو می توانند به توقف زوال شناختی مرتبط با افزایش سن کمک کنند.
یک مطالعه از مجله بررسی های انتقادی در علوم غذایی و تغذیه نشان داد که شکلات می تواند وزن بدن و BMI را در افراد سالم کاهش دهد اگر 30 گرم (یعنی یک اونس) در روز یا بیشتر بین 4 تا 8 هفته مصرف شود.
(به خاطر داشته باشید که این یک زیرگروه کوچک بود.)
نکته کلیدی اینجاست: مراقب اندازه سهم خود باشید و به میله هایی بچسبید که کاکائو بیشتری نسبت به شکر دارند.