فیبر غذایی موجود در زعفران ۴ گرمی مصطفوی باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. بنابراین افرادی که از مکملهای زعفران استفاده میکنند احساس سیری قابل توجهی میکنند. همچنین فیبر غذایی اشتها را کاهش می دهد و میان وعده های ناسالم را کاهش می دهد. در نتیجه از پرخوری جلوگیری می کند و کاهش وزن را افزایش می دهد.
فشار خون را کاهش می دهد و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند
طبق تحقیقات، آنتی اکسیدان های موجود در زعفران می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. فلاونوئیدها، به ویژه لیکوپن موجود در زعفران می توانند محافظت بیشتری ایجاد کنند.
زعفران سرشار از پتاسیم است. از این رو مصرف منظم زعفران به گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند. انسداد شریان های شما را بیشتر از بین می برد. بنابراین، زعفران فشار خون شما را کاهش می دهد تا از ایست قلبی و سکته جلوگیری کند.
یک مطالعه نشان می دهد که مردم منطقه مدیترانه که زعفران را به عنوان بخشی از رژیم غذایی منظم مصرف می کنند، موارد کمتری از بیماری های قلبی را گزارش می کنند. ممکن است به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زعفران باشد. همچنین دارای مزایای کاهش کلسترول است. علاوه بر این، وجود کروستین باعث کاهش کلسترول بد یا مضر خون شما می شود.
همچنین از مسدود شدن رسوبات چربی در رگ ها و شریان ها جلوگیری می کند. بنابراین، خطر حملات قلبی یا اختلالات قلبی مرتبط را کاهش می دهد. زعفران همچنین ایمنی بدن شما را تقویت می کند.
علائم بیماری آلزایمر را کاهش می دهد
تحقیقات اثر زعفران را در مبارزه با آلزایمر برجسته می کند. این نشان می دهد که مصرف منظم مکمل های زعفران منجر به عملکرد شناختی بهتر در افراد مبتلا به آلزایمر می شود. خواص آنتی اکسیدانی از تجمع پروتئین بتا آمیلوئید در مغز شما جلوگیری می کند.