بسیاری از مردم در سراسر جهان از انواع ظروف چینی استفاده می کنند. ظروف چینی همان چیزی است که هر آشپزخانه ای باید تکمیل شود. در درازمدت به نفع شما خواهد بود که بخشی از زمان و تلاش ارزشمند خود را به تحقیق در مورد گزینه های مختلف در دسترس شما از نظر ظروف چینی برای رستوران خود اختصاص دهید.
تنوع بسیار زیادی از نظر شکل ها، اندازه ها، رنگ ها و موادی که می توان برای ساخت ظروف غذاخوری سرویس پذیرایی چینی استفاده کرد، وجود دارد. این راهنمای خرید ظروف غذاخوری به شما یک نمای کلی از عوامل مختلفی که باید در نظر بگیرید ارائه میکند تا بتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید که کدام ظروف غذاخوری را خریداری کنید.
ایع کرایه مهمانی، رستورانها و خدمات غذایی مکرراً از اصطلاحات «ظروف غذاخوری چینی»، «ظروف غذاخوری چینی» و «ظروف غذاخوری سرامیکی» استفاده میکنند. ظروف چینی نوعی سرامیک شیشهای است که معمولاً سفید یا شفاف است و از کیفیت بالایی برخوردار است. چین، ملت، منشأ کلمه “چین” در نظر گرفته می شود زیرا این مکانی است که اولین بشقاب های چینی در آن ساخته شد.
اگرچه قدمت ظروف غذاخوری ساخته شده از چینی چینی به دوره بین 1600 تا 1046 قبل از میلاد برمی گردد، اما واژه چین تا سال 1600 به طور معمول به عنوان مترادف برای “چینی” در انگلیسی استفاده نمی شد. این به این دلیل است که اصطلاح “چین” در ابتدا به چین اطلاق می شود. در طول تولید ظروف چینی، خاک رس کائولن و سایر مواد در معرض فرآیندهای حرارتی قرار می گیرند که دمای آنها از 1200 درجه سانتیگراد تا 1400 درجه سانتیگراد می رسد.
- منابع: