خشکبار انجیر خشک که فرد گوشتخواری را به گیاهخوار تبدیل کرد!

انجیر دارای فواید بالقوه مختلفی برای سلامتی است.

به نظر می رسد خشکبار انجیر خشک همراه با میوه، برگ انجیر و چای برگ انجیر برای سلامتی مفید است. به ویژه انجیر خشک ممکن است به رفع یبوست کمک کند.

با این حال، انجیر به دلیل محتوای ویتامین K ممکن است با داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد و انجیر خشک به دلیل محتوای قند بالا باید در حد اعتدال مصرف شود.

گفته می شود، به طور کلی، انجیر تازه، برگ انجیر، و چای برگ انجیر مکمل های بسیار خوبی برای یک رژیم غذایی سالم هستند.

وگانیسم به سبک زندگی اطلاق می‌شود که تلاش می‌کند تا حد امکان بهره‌کشی و ظلم به حیوانات را به حداقل برساند.

انجیر

به این ترتیب، رژیم های وگان فاقد محصولات حیوانی، از جمله گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ و لبنیات و همچنین غذاهایی است که از این مواد به دست می آیند.

انجیر که میوه ای بومی جنوب غربی آسیا و شرق مدیترانه است را می توان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد.

آن‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، منبع خوبی از فیبر، و حاوی مقادیر کمی کلسیم، آهن، پتاسیم، مس و برخی ویتامین‌های B هستند.

با توجه به اینکه انجیر یک غذای گیاهی است، اکثر مردم انتظار دارند که آن را گیاهخوار بدانند. با این حال، برخی معتقدند که انجیر از آن دور است و کسانی که سبک زندگی وگان را انتخاب می کنند باید از مصرف آن اجتناب کنند.

این مقاله به هر دو طرف بحث می پردازد تا مشخص کند آیا انجیر گیاهی است یا خیر.

وضعیت گیاهخواری انجیر بحث هایی را برانگیخته است، زیرا در حالی که آنها یک غذای گیاهی هستند، برخی افراد آن را گیاهخوار نمی دانند.

این افراد پیشنهاد می کنند که روند رشد انجیر قبل از رسیدن به بلوغ با ایدئولوژی گیاهخواری همخوانی ندارد.

انجیر به عنوان یک گل معکوس بسته شروع می شود. شکل گل آنها را از تکیه بر زنبورها یا باد باز می دارد تا گرده خود را به همان روشی که گل های دیگر می توانند پخش کنند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *