شرکت پسته خندان کرمان راهی عالی برای برداشت برخی از آسیب های مغزی!

اکثر شرکت پسته خندان کرمان نسبت به اندازه خود حاوی مقادیر زیادی پروتئین هستند و پسته نیز از این قاعده مستثنی نیست.

یک وعده 1 اونس از این آجیل (تقریباً 49 مغز پسته) حاوی 6 گرم پروتئین است.

بدن شما این پروتئین را به آمینو اسیدهای تشکیل دهنده خود تجزیه می کند، که می تواند برای ترمیم بافت ها یا ایجاد مولکول های جدید استفاده شود.

به علاوه، خوردن غذاهای غنی از پروتئین به شما کمک می کند احساس سیری کنید و بعداً میل به غذاهای ناسالم را کاهش دهید.

این باعث می شود پسته میان وعده عالی برای اواسط بعد از ظهر باشد.

پسته یک غذای پرچرب است، اما این چیز بدی نیست.

در هر وعده، پسته حاوی 13 گرم چربی است.

پسته

با این حال، تنها 2 گرم چربی چربی های اشباع شده هستند، چربی های ناسالمی که با خطر بالاتر بیماری های قلبی عروقی مرتبط هستند.

بقیه چربی ها چربی های چند غیر اشباع و تک غیراشباع هستند که در واقع از قلب محافظت می کنند.

این شامل اسیدهای چرب امگا 3 است، نوعی چربی که با سطوح پایین تر کلسترول “بد” و سطوح بالاتر کلسترول “خوب” مرتبط است.

پسته حاوی آلفا لینولئیک اسید (ALA) است، یک نوع مفید از اسید چرب امگا 3 که می تواند به DHA و EPA نیز تبدیل شود، دو شکل دیگر امگا 3 که فقط در منابع حیوانی یافت می شوند.

بنابراین، گیاهخواران و وگان ها ممکن است پسته را به عنوان منبع اسیدهای چرب امگا 3 مورد نیاز بدنشان مصرف کنند.

همانطور که سلول های ما پیرتر می شوند، آسیب اکسیداتیو تجمع می کنند.

این می تواند مربوط به حضور رادیکال های آزاد باشد که می تواند آسیب قابل توجهی به سلول ها وارد کند.

دسته ای از مولکول ها به نام آنتی اکسیدان ها می توانند این رادیکال های آزاد را از بین ببرند و برخی از آسیب های سلولی را معکوس کنند.

پسته منبع عالی آنتی اکسیدان ها از جمله لوتئین، بتاکاروتن و گاما توکوفرول است.

بتاکاروتن به عنوان پیش ساز ویتامین A عمل می کند، در حالی که گاما توکوفرول به عنوان پیش ساز ویتامین E استفاده می شود.

هر دو ویتامین A و ویتامین E خود فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارند و پسته را راهی عالی برای برداشت برخی از آسیب های اکسیداتیو می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *