شکلات سطلی کاله که 300 واکنش شیمیایی را در بدن به انرژی تبدیل میکند!

در میان شکلاتها، شکلات سطلی کاله حاوی هیچ یک از مواد جامد کاکائویی نیست که شکلات تیره و شیری دارد، به همین دلیل رنگ آن است.

با این حال، حاوی کره کاکائو، شیر و شکر است.

مزه اش مثل چیه؟ تقریبا شیر مانند، تازه و خامه ای، با ته رنگ کمی شیرین و گاهی وانیلی.

مطالعات نشان داده اند که ممکن است بین شکلات تلخ و سلامت قلب ارتباط وجود داشته باشد.

تجزیه و تحلیل چندین مطالعه منتشر شده در مجله Heart گزارش داد که افرادی که شکلات بیشتری در روز می خورند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته هستند.

علاوه بر این، چندین مطالعه مشاهده ای به این نتیجه رسیده اند که خوردن منظم شکلات تلخ ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

شکلات

بر اساس مطالعه ای که در Clinical Nutrition منتشر شده است، افرادی که بیش از پنج بار در هفته شکلات تلخ می خورند، خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 57 درصد کاهش می دهند.

تحقیقات نشان داده است که شکلات باعث تحریک فعالیت عصبی در مناطقی از مغز می شود که با لذت و پاداش مرتبط هستند، که به کاهش استرس و بهبود خلق و خوی کمک می کند.

مطالعات نشان داده است که خوردن 48 گرم شکلات ارگانیک با 70 درصد کاکائو باعث افزایش انعطاف پذیری عصبی در مغز می شود که می تواند تأثیرات مثبتی بر حافظه، شناخت و خلق و خو داشته باشد.

طبق ژورنال FASEB اعتقاد بر این است که سطوح بالای فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ مسئول بهبود یادگیری و حافظه است.

شکلات تلخ حاوی چندین ماده مغذی است که یکی از آنها منیزیم، یکی از فراوان ترین مواد معدنی در بدن ما است.

شکلات تلخ حاوی حدود 176 میلی گرم منیزیم در هر 100 گرم است که نسبتاً بالاست.

به گفته مؤسسه ملی بهداشت، این ماده در بیش از 300 واکنش شیمیایی، به ویژه در رابطه با فرآیند متابولیک که غذا را به انرژی تبدیل می کند، دخیل است.

همچنین برای عملکرد عضلات و اعصاب حیاتی است و به سیستم ایمنی و اسکلتی شما کمک می کند قوی بمانند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *